Szemüvegkeretek


szemuvegkeretek

Széles szemüvegkeret választékkal várjuk kedves vásárlóinkat. A keretkészlet kiválasztásánál nagy gondot fordítottunk , hogy szinte minden igényt ki tudjunk elégíteni. Megtalálható a hagyományosabb , konzervatívabb vonalat képviselő szín és formavilág , de a legmodernebb , exkluzív is jelen van . Műanyag , fém , damilos , fúrt , esetleg elegánsabb kövekkel díszített modellt keres ? Fémérzékeny , de mégis szeretne egy vékonyabb fém keretet ? Van megoldás ! Nálunk megtalálja ! Természetesen a divatos műanyag keretek közül is választhat és a színeket kedvelők is kedvükre csemegézhetnek kínálatunkból . A kicsikre is gondoltunk , bébitől a kamaszig . Korbácsszáras keretek , vagy a szinte elnyűhetetlen prémium kategóriás Eschenbach Titanflex keretek várják a őket . Ha első szemüveg okán szükség van egy kis biztatásra, a kedvenc mesehősének nevét viselő szemüvegkeretet nagy valószínűséggel nem csak hordani fogja, szeretni is.

Szemüvegkeret áraink:

  • 4.990 Ft-tól 20.000 Ft-ig:  Victory , Retro ,  Viewoptics , Tommy Fashion , Garry Taylor, Cacharel, Woodpecker,
  • 20.000 Ft-tól 40.000 Ft-ig: Python , Retro , Eschenbach Titanflex( gyerek) ,  Shrek ( gyerek ) , Guess , Optix, Komono, Fila, Timberland,  Skechers, Zina Minardi, Rodenstock
  • 40.000 Ft-tól 60.000 Ft-ig: Guess , Eschenbach Titanflex , Nina Rici, Komono, Police, Givenchy, Etnia Barcelona
  • 60.000 Ft felett: TagHeuer, Flair

szemuvegmarkak-01
Készletünket folyamatosan frissítjük , bővítjük!

Rendelhető optikai szemüvegkeretek és napszemüvegek: Boss , Boss Orange , Hugo Boss , Oxydo , Carrera ,Tommy Hilfiger , Jimmy Choo , Gucci ,  Marc by Marc Jacobs , Marc Jacobs , Max and Co. , Max Mara , Pierre Cardin , Safilo 1934 , Smith  , Fossil, Celine, Ginenchy.

szemuvegmarkak-02


468 ad