Dioptriás napszemüveglencsék


Napszemüveget nem csak azok viselhetnek , akiknek ” jó ” a szeme , akiknek nem kell dioptria , ma már nagyon jó minőségű 100% UV szűrős napszemüveglencséket választhatunk szemüvegesként is . Színes lencsék széles választékát találjuk meg a Zeiss palettáján 12%-95% sötétségig. Ez a % érték ugyan nem egyenlő az UV szűrés mértékével , mivel akár egy színtelen lencse is lehet 100% UV szűrős . Visszatérve a színekre : legyen szó egységes színezésről , átmenetes színezésről , esetleg extrém színről , vagy gyógyászati színezésről , a Zeiss minden színigényt ki tud elégíteni.


Egyfókuszú és multifokális lencsékre egyaránt rendelhető ! ( részletekről és rendelhető színekről érdeklődjön üzletünkben )


Klasszikus színek:

  • Személyre szabott színek , 100%-os UVA , UVB szűréssel!

Skylet színek:

  • Kontrasztnövelő hatása révén még gazdagabb színek , élesebb kontúrok

3 színben kapható:

  • Skylet Fun (70% sötétségű), Sport (90%sötétségű) = szabadidő és sporttevékenységekhez!
  • Skylet Road(80%) = vezetéshez!

Poalrizált lencsék a Zeisstől
Autóvezetésnél , vízparton gyakori jelenség , hogy a vízszintes felületekről zavaró csillogásként verődik vissza a fény , ami szinte elvakít . Ezeket a csillogásokat csökkenti le a poilarizált lencse , így hunyorgás nélküli komfortosabb látást tesz lehetővé extrém fényviszonyok között is . 100% UV szűrős ( UVA és UVB ) . Ajánlott extrém sportokhoz , autóvezetéshez , vízi és téli sportokhoz egyaránt nappali viselésre.
Éjszakai autóvezetésre nem alkalmas!


Választható színek:

  • 85% Szürke
  • 85% Pioneer ( zöld )
  • Skylet Fun , Sport és Road színekben ( ezek + kontrasztnövelő hatással is bírnak )


Dioprtiás sport szemüveglencsék

Kimondottan ívelt szemüvegkeretekbe , napszemüveg keretekbe , ívelt divatszemüvegekbe . Színtelen , fényre sötétedő , polarizált és színes kivitelben egyaránt elérhető . Az egyfókuszú PhotoFusion ( fényre sötétedő ) és polarizált változatban 100%Uv szűrős , de a színtelen változatra is választható opcióként a 100%UV szűrő réteg ! Bázisgörbület : 7.00

Mint minden Zeiss lencsét a sport szemüveglencséket is lehet kérni prémium kategóriás Individual változatban , amikor az ön lencséje személyre szabottan készül el a maximális látásélmény érdekében.


468 ad